Klimaservice hos Bosch Car Service Sæby

Klimaservice hos Bosch Car Service Sæby

Hvornår fik du sidst udført service på eller tjekket din bils airconditionanlæg? Med regelmæssig kontrol af dit AC-system får du en mere jævn drift og undgår store og reparationer, der kræver både tid og penge.

Et anlæg med mange funktioner

Et Airconditionanlæg/klimaanlæg sørger ikke kun for en behagelig temperatur i kabinen. Det filtrerer også luften udefra, så du ikke indånder udstødningsgasser og andre emissioner. Du kan sagtens opleve, at bilens aircondition fungerer dårligt, uden at du er klar over det. I sådanne tilfælde indånder du og dine medpassagerer udstødningsgasser og anden forurening udefra, som kan være skadelige for helbredet. I den forbindelse er det også meget vigtigt at udskifte filteret i kabinen med jævne mellemrum. Snavset i ældre filtre er den perfekte grobund for bakterier og skimmelsvamp, når det er koldt ude. Sørg derfor for at udskifte filteret en gang om året.

Vi søger for dit anlæg er velfungerende

Et optimalt fungerende airconditionanlæg skåner også miljøet og forhindrer lækage af kølemiddel. I tilfælde af lækage er det ikke tilstrækkeligt blot at genopfylde airconditionanlægget. Vi tester og foretager fejlsøgning af dit airconditionanlæg, så du ved, om noget i systemet skal udbedres.

Gode råd til vedligeholdelse

Gode råd til vedligeholdelse mellem serviceintervallerne på dit airconditionanlæg/klimaanlæg
Ind imellem at du får klimaanlæg service hos os, er der en række ting, du kan gøre, for at vedligeholde dit klimaanlæg bedst muligt. Hvis du oplever lugtgener fra dit klimaanlæg, skyldes det højst sandsynligt bakteriedannelse i dit ventilationsanlæg. Her kan du bruge en bakteriedræbende rensevæske, som du sprøjter ind i anlægget.Hvis det er meget varmt en dag, du kører, er det en god idé, at du slukker dit klimaanlæg et stykke tid før, du ender din kørsel. På den måde minimerer du risikoen for, at der dannes flere bakterier i dit klimaanlæg. Alligevel er det en god idé, at du regelmæssigt får klimaservice, så du er sikker på, at dit klimaanlæg altid fungerer optimalt – og vi udfører det altid til en god pris.

Værd at vide

Book online, når det passer dig

Du kan altid bestille dit næste værkstedsbesøg online, lige når det passer dig. 

 

Bosch Car Service kort

Med et Bosch Car Service kort kan du dele din regning op i mindre bidder, eller udskyde din betaling.

Bosch Car Service Vejhjælp

Vi tilbyder vejhjælpsassistance. Din garanti for trykt at komme tilbage på vejen

#LikeABosch video til Bosch Car Service

#LIke a Bosch video. Vi håber, du elsker den lige så meget som vi gør